Menu

Promoció Ferran Laparte

La teva llar en un indret privilegiat
2021
Vall d’en Bas

Una promoció única per viure al nucli de Sant Esteve d’en Bas, una de les millors zones residencials de la Garrotxa, un poble rodejat de naturalesa i on podràs gaudir de tots els serveis a l’abast. Un lloc on construir els teus somnis.

Habitatges Ferran Laparte

CARACTERÍSTIQUES

Cases amb caràcter i estil propi

UBICACIÓ

Situats a la Vall d’en Bas, en una de les millors poblacions residencials de la Garrotxa.

IN&OUT

Tots els habitatges amb sortida directa al balcó exterior

ESPAIS DIÀFANS

Dissenyades a partir d’espais amplis, flexibles i versàtils que s’adapten a les necessitats de cada individu.

PERSONALITZABLES

Per acabar de fer-te teva la vivenda, pots personalitzar diferents aspectes entre els quals destaquen el paviment, l’enrajolat, les portes i la cuina. Tria la qualitat de tots els materials i fins i tot escull els electrodomèstics que més et convinguin.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Habitatges que destaquen pel seu disseny, l’eficiència energètica, la sostenibilitat i l’increment del rendiment tèrmic.

JARDÍ PRIVAT

Espai exterior privat, un espai vital en relació a l’habitatge.

DIRECTE PROMOTOR

Des del primer moment, contactes amb la propietat, Ramon Barcons és la que promou, construeix i ven les seves promocions. Som una empresa de la Garrotxa al servei de les persones.

PRIMERES QUALITATS

Cases equipades amb una gama de productes i materials basats en els màxims estàndards de qualitats que ens ofereixen les millors marques del sector.

TIPOLOGIES DE CASES

Cases unifamiliars dissenyades segons els principis d’eficiència energètica, amb una estètica que respecta i s’integra en el conjunt urbanístic de la trama urbana. Un projecte pensat per oferir-te una llar on relaxar-se i desconnectar.

Els habitatges a tres vents disposen d’una ampli espai multifuncional en planta baixa, connectat a l’exterior a través de grans finestrals que permet esborrar els límits entre l’interior i exterior i connectar-se al jardí privat. La posició de la cuina s’adapta a les necessitats de cadascú, podent-se integrar o no a la resta d’espais.

Planta Baixa

Cases que disposen de quatre habitacions, cuina-sala estar-menjador, garatge i jardí privat.

DORMITORIS
4
BANYS
2
SUP. CONSTRUÏDA
146,85

Planta Primera

Cases que disposen de quatre habitacions, cuina-sala estar-menjador, garatge i jardí privat.

DORMITORIS
4
BANYS
2
SUP. CONSTRUÏDA
146,85
Cases amb estil propi
pensades per a tu

MEMÒRIA DE QUALITAT

ACABATS EXTERIORS

Parets exterior amb sistema SATE convenientment aïllades per evitar les pèrdues de calor o fred i evitar els ponts tèrmics. Coronaments i ampits de pedra natural. Materials molt resistents, perdurables en el temps i que suposen molt poc manteniment.

TANCAMENTS EXTERIORS

Finestres i balconeres de PVC gris fosc, amb vidre tipus Climalit o similar, doble baix emissiu i persianes enrotllables amb aïllament. El vidre baix emissiu permet afegir prestacions al tancament, augmentant l’eficiència energètica i per tant aconseguit un major estalvi energètic i més confort a l’habitatge.

Porta del garatge seccional amb panells compactes tipus sandvitx amb aïllament.

PAVIMENT EXTERIOR

Paviment d’accés a l’habitatge amb formigó estampat.

REVESTIMENTS I PAVIMENTS INTERIORS

Interiors acabats amb pintura plàstica de color blanc en parets i sostres. Pels paviments interiors dels habitatges s’utilitzarà un gres porcellànic imitació parquet de fusta.

TANCAMENTS INTERIORS

Porta d’entrada a l’habitatge de PVC color gris antracita amb pany de seguretat. Portes interiors blanques lacades de color blanc. Armaris encastats.

CUINA

Mobles de cuina laminat color a escollir. Lleixes i calaixos interiors blanc i tiradors a escollir. Taulells i frontals de Silestone.

Equipada amb campana per l’extracció de fums, placa elèctrica, aigüera amb dos cubetes i griferia.

BANYS

Equipats amb moble de bany, griferia, sanitaris de doble descàrrega i plat de dutxa extraplans. Rajola fins a sostre model a escollir entre 3 models.

CALEFACCIÓ

Sistema d’aerotèrmia per la producció d’aigua calenta sanitària. Radiadors d’alumini per escalfar l’habitatge i amb radiador tovalloler a la cambra de bany. Caldera mixta per la producció d’aigua calenta sanitària i de calefacció de gas.

ELECTRICITAT I TELECOMUNICCIONS

Interruptors i endolls de color blanc instal·lats segons el plànol d’instal·lació.
Presa de TV i TF a totes les habitacions, cuina i menjador-estar.
Recepció de ràdio i televisió analògic-digital.
Instal·lació de vídeo porter.
Instal·lació d’extractor al bany de baix nivell sonor.

DESCARREGAR EL DOSSIER AMB MEMÒRIA DE QUALITATS 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Consent
crossarrow-right